Schema naturista de imunizare antigripala: „SUPER FAMILII”

Din cauza pandemiei de Covid – 19, sezonul virozelor din acest an s-a extins în toate cele 4 anotimpuri. Intrarea in toamna, urmată de iarna si apoi de primavara, va necesita o pregatire riguroasa a organismului pentru contactul cu diverse virusuri care ar putea sa atace aparatul respirator.
Cuvintele la ordinea zilei sunt: imunitate, virusuri gripale, Covid-19, gripa, infectii gripale, raceli si infectii virale si asta ne face sa cautam preparate (preferabil fara reacții adverse) cu actiune imunomodulatoare, antiseptica, antivirala, antimicrobiana, imunostimulatoare. In acest sens va supunem atentiei o formula farmaceutica naturista numita Schema naturista de imunizare antigripala „SUPER FAMILII”. Poarta acest nume pentru a arata dragostea celor care au creat-o pentru familii sanatoase integrate intr-o societate sanatoasa. Este adresata atat copiilor cat si adultilor si nu face altceva decat sa va protejeze de infectiile virale gripale.

Schema naturista de imunizare antigripala la copii „SUPER FAMILII”

Imunogrip Junior – 2 flacoane pentru cura de intarire imunitara
Vitanemin Junior – 1 flacon complex gemoterapic pentru crestere armonioasă
Imunorezistan Junior – 1 flacon administrat de la primele semne de raceala
Fiorda Junior – 1 cutie pentru sanatatea gatului

Opțional: Polygemma 5 – Cavitate bucala și gat – asociata medicatiei prescrise de medic in faringita, amigdalita.

Schema de imunizare antigripala la copii peste 7 ani si adulti „SUPER FAMILII”

Imunogrip plus zinc si vitamina C – 3 flacoane pentru cura de intarire imunitara
Extract din mladite de Caprifoi – 1 flacon pentru protectie prin actiunea antivirala
Imunorezistan forte – 1 flacon administrat de la primele semne de raceala
Polygemma 5 – Cavitate bucala si gat asociata medicatiei prescrise de medic în faringita, amigdalita.

Fiorda – 1 cutie – pentru sanatatea gatului

Observație: Cura de intarire imunitară a persoanelor sensibile, care racesc frecvent, poate fi completata cu Polygemma 17 – Imunitate. Aceasta se administreaza la o lună dupa cura cu Imunogrip plus zinc si vitamina C.

Schema de imunizare antigripala o formula rezultata dupa 25 de ani de experienta in cercetare

Aceasta schema este gandita de specialisti in gemoterapie si medicina naturista si este rodul muncii unei echipe de cercetare dedicate sanatatii. Schema de imunizare antigripala este un ajutor valoros in sustinerea organismului afectat de infectiile virale. Timp de 25 de ani aceasta schema a fost dezvoltata si intregita de produsele noi care au facut obiectul cercetarilor privind imunizarea impotriva gripei. Dupa toti acesti ani rezultatul muncii acestor specialisti s-a materializat in doua formule de imunizare. Una se adreseaza copiilor sub 7 ani iar cea de-a doua copiilor peste 7 ani si adultilor. Ce se doreste prin aceasta schema de imunizare este o alternativa blanda la produsele de medicina aloapata. Aceasta Schema de imunizare antigripala poate sa devina un ajutor valoros in sustinerea organismului afectat de infectiile virale. Nu isi doreste sa minimizeze actiunea medicatiei alopate ci sa completeze si sa indulceasca efectele adverse generate de aceasta. Desi avem doua formule comerciale diferite, principiile vindecatoare regasite in acestea sunt aceleasi si actioneaza identic.

Sustinem imunitatea dar si revenirea în caz de imbolnavire

Va propun in primul rand sa avem în vedere felul in care ne raportam la evenimentele care se deruleaza in aceste zile. Este important sa nu lasam teama si anxietatea se scada puterea de aparare a organismului. Iar pentru a preintampina acest lucru, putem alege pentru intarire imunitara cura cu Imunogrip plus zinc și vitamina C.  Acesta contine Echinacea purpurea, planta imunitatii, in forma ei cea mai activa. In compozitie gasim extract din suc proaspat obtinut prin presare la rece a plantei Echinacea purpurea stabilizat. Efectul este completat cu vitamina C – vitamina imunitatii –din fructe de Maces si Zinc –mineralul imunitătii.
Pentru copiii mai mici, începand cu vârsta de 1 an, exista preparatul natural Imunogrip Junior.

Mai multe despre Echinacea puteti citi aici

Administrarea la copii a produselor pentru intarire imunitară se va face la distanta de o lună de vaccinări.

Persoanelor anemice, care racesc foarte des li se poate administra și cura cu gemoterapicul complex, Polygemma 17 – Imunitate. Acesta reuneste efectele revitalizante ale mugurilor și mladitelor de Porumbar, Catina si Maces. Efectul de crestere a rezistentei organismului se va observa si in perioada de convalescenta. Sustinand organismul sa isi revina mai repede dupa boala se poate administra adultilor și copiilor de la vârsta de 2 ani.

Protectia mucoaselor gurii, gatului și nasului

Este bine să ne gandim la protectia celor doua porti mari de intrare catre tractul respirator: cavitatea orală prin gat și nas. Mucoasele lor, dacă sunt integre, fara leziuni, hidratate corespunzator, apara organismul de patrunderea agentilor agresivi.

Mai multe despre Fiorda puteti citi aici

Cum putem apara sanatatea gatului?

Extractele naturale cu o compoziție bogata în mucilagii (din punct de vedere chimic, polizaharide cu greutate moleculară mare), cum este extractul din Lichen de piatra și cel din Nalba neagra de gradina pot susține integritatea mucoaselor. Efectul emolient protector este completat in comprimatele gumate Fiorda și Fiorda Junior, cu actiunea imunostimulatoare și cea vitaminizanta.
In caz de iritatie la nivelul gatului – de tip durere in gat, usturime, uscaciune, prurit – raguseala, tuse seaca, iritativă – mucoasele se pot deteriora. Comprimatele gumate pentru gat Fiorda și Fiorda Junior au acest efect protector. Sunt produse sigure, inclusiv pentru femei insarcinate, care alaptează și persoane cu diabet si se pot administra de la 4 ani.
La nevoie, în faringite, amigdalite, pentru un efect antiseptic, administrați de 3 ori pe zi și Polygemma 5 – Cavitate bucala și gat. Un complex gemoterapic antiinflamator și antibacterian care ajuta gatul sa revina la functionalitatea optima.

Cum putem apara sanatatea nasului?

In majoritatea cazurilor raceala se manifesta prin afectarea nasului: nasul curge sau este infundat. Imunorezistan forte și varianta pentru copii, Imunorezistan Junior sunt campioni ai restabilirii stării de bine. Prin administrare de la primele semne de boala, de tip curbatura – oboseala, dureri musculare – putem preintampina afectarea nasului și gatului și asigurarea unei refaceri rapide, uneori în numai 24 de ore. Daca mucoasele nasului au fost afectate, Extractul din muguri de Coacaz negru sustine vindecarea la acest nivel. Este util si in rinitele atrofice sau în rinitele alergice. Il gasim si in compoziția Imunorezistan Junior, acesta este unul dintre ingredientele active. Cu aceste terapii naturale, putem mentine integritatea gatului si nasului, sustinand sanatatea aparatului respirator si reducand riscul îmbolnăvirii.

Caprifoiul o forta vindecatoare care poate lupta chiar cu infectia Covid-19

O alta planta binecuvantata pe care vrem sa v-o prezentam este caprifoiul. Numit în traditia populară de la noi „Mana Maicii Domnului”- are o fortă vindecatoare pe care începem sa o descifram în conditiile actualei pandemii. Cercetătorii chinezi sunt cei care au adus Caprifoiul în atenția lumii stiintifice. Pornind de la utilizarea sa, de mii de ani, în medicina traditionala chineza, pentru prevenirea si tratarea afectiunilor respiratorii acestia ne atrag atentia asupra puterii lui vindecatoare. Cercetarile stiintifice din acest an, conduse de prof. Chen-Yu Zhang, sustin efectul pozitiv al Caprifoiului în infecția Covid-19. Acestea manifestandu-se prin inhibarea replicarii virusului SARS-CoV-2 si accelerarea conversiei negative a pacientilor infectati.

Caprifoi

Gemoterapia nu a uitat de aceasta planta fantastica, Caprifoiul

Fitoterapia clasica din lumea occidentală nu a mizat de aceasta data pe efectele terapeutice ale Caprifoiului. In schimb gemoterapia nu l-a trecut cu vederea. Gemoterapicul de Caprifoi actionează la nivel respirator, cu recomandare în special in tuse si raguseala, în afectiuni respiratorii acute sau cronice. La Plantextrakt se fabrica Extractul din mladite de Caprifoi si Polygemma 3- Tuse, care contine pe langa gemoterapicele de Carpen, Calin si Caprifoiul.
Literatura de specialitate din domeniul gemoterapiei, menționeaza recomandarea Extractului din mladite de Caprifoi si in gripa. Preventiv si la declansarea gripei acesta este un ajutor de exceptie in stoparea replicarii virusurilor.

 

About the author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *